Lukijaystäväni

torstai 10. marraskuuta 2011

Valokuvatorstai

Haaste= valokuvatorstai

Ikkunan takaa sälekaihtimen välistä kuvasin tämän urhean ystäväni ruokailua auringonkukan siemenillä,,,eikä tuntunut kuvaamiseni häirinneen  hänen " lounashetkeään ".

5 kommenttia:

 1. Oi, hän tuli käymään torstaitervehdyksellä.

  VastaaPoista
 2. Ihan sattumalta eksyin marimerin sivuille ja silmiin pisti tutunnäköinen seinäkoriste nahkasuikaleita ja tuikkukynttilän pohjia koristeenaan.
  Sinulla on kaikkea ihanaa ja kiintoisaa täällä, ehdin vain pikaisesti tutustumaan, mutta palaan vielä ...
  Kaunista syksyä ruskan pian värittäessä tienoon !
  Lämpimin terveisin Aniara

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olipa miellyttävää nähdä vierailusi täällä sivullani, niinpä toivonkin näkeväni sinut täällä useinkin.Kirjoittelen näihin kolmeen blogiini , joihin pääsee suoraan vain klikkailemalla.
   Kävin Tupun suntuubiissa vieraskirjassa lukemassa tuttujen kirjoituksia, mutta sinua en nähnyt, joten kirjoitinkin sinne "etsintä kuulutuksen" sinusta ;-).
   Olin tänään metsässä, ja sain puolukoita, mustikoita ja suppilovahveroitakin, joten nyt on suu mustikassa .
   Kaikkea hyvää Sinulle Aniara, ja aurinkoa syksyysi !

   Poista
 3. Kiva että löysit terveiseni, vaikka taisi olla vanha blogi. Nyt löytyi myös Tupun tupa ja olihan siellä Kurukukan ohessa monta muutakin tuttua , osa uusilla nikeillä. Haikailin Sinua Seniorinettiin, mutta oivalsit jo aiemmin, että se oli tuhon tiellä.

  Olisi tosiaan mukava vaikka ihan liittyä tähän sivustoon, kunhan vähän perehdyn. Facebookissa olen lähinnä suvun kanssa yhteyksissä, sieltä löytää suuren suvun nuorten viimeiset romanssit, kihlat ja vauvauutiset, mitäs jännittävää meille vanhoille enää tapahtuisikaan. ;) Valokuvaus innostaa minuakin, olen nyt viimeistelemässä toukokuun Euroopan matkasta kuvakirjaa teksteineen, ja lapsille on suunnitelmissa uusia valokuvakirjoja. Omenasato on täälläpäin mahtava, sitä souvia on riittänyt jo kuukauden verran, puolukoitakin on paljon poimittu ja "jalostettu". Muistin, että sinäkin ihastuit mausteiseen omenasoseeseen...Mustikkaa ja vadelmaa on pakastin pullollaan, onkin ollut oikein marjastajan ja metsässä samoilijan unelmakesä ja -syksy.

  On olevinaan välillä ihan kiireistä, ja esikoisen perheen uuden talon rakennus antaa meillekin yhtä ja toista puuhaa. Vähän haikealta tuntuu hyvästellä muuttolintuparvet, syyspäiväntasaus oli lauantaina ja kuljetaan pimeää aikaa kohti. Nyt on hyvä alkaa kynttiläkausi ja sommitella syyskoristeita pihamaalle. Sinulla on varmasti taas hienoja ideoita ja toteutuksia ! Pallokrysanteemeja en nyt ostanut , koska minun hoivissani ne ränstyvät nopeasti. Osa kärhöistä ja ryhmäruusuista vielä kukkii, syyshortensiat erityisen muhkeina. Asettelin pieniä ulkosyklaameja ja kiiltävälehtisiä skimmioita muutamaan ruukkuun, myöhemmin ostan callunoita, jotka kestävätkin koko talven.

  Aurinkoisen mielen tervehdys, vaikka tänään sataakin syksyn malliin !

  Aniara

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olipa iloinen asia saada tuonne sähköpostiini tieto tulleesta "anonyymin" lähettämästä vastauksesta blogiini, silloin arvasin sinulta tulleen kivaa luettavaa.

   Voi hyvät hyssykät, että on osannutkin olla pimeä ja sateinen päivä, eipä paljon mieltä ylennä. Lienenkö saanut virtsatietulehduksen jonka takia olen joutunut juoksentelemaan terveysasemalla usein, ja huomennakin on mentävä. Otin kai kesällä liian rankasti vesijuoksun kolmesti viikossa tunnin kerrallaan.
   Ei tervehtynyt kymmenen päivän penilisiini kuurillakaan. :-(

   Päivä meni lukiessa Okalintuja, jota Tellastiina (Hemuli)tuolla Golden Agessa suositteli. Siellä on entisiä Ymi (ainuli) postimies ja tietenki Matleenakin sinne ilmestyi kaikkine kiiltokuvineen. Kirjauduin sinne Inkerinä jo aiemmin, mutta hyvin vähän olen siellä enää käynyt, onneksi on tämä oma blogini, jonne voin tallentaa rakkaan harrastukseni valokuvauksen tuotoksia.

   Molley (RäPö) oli käynyt kirjoittamassa kommentin tuolla toisella blogillani viimeksi kirjoitetulle tekstilleni.
   Ida oli ensimmäinen tutuistani joka ilmestyi tuonne ensimmäiselle blogilleni lukijaksi.

   Meillä oli siellä S-netissä niin mahtavan kiva yhteisö , että vieläkin iloitsee teidän tuttujen tapaamisesta aivan mahdottomasti.

   Harmitti, kun se laittamani puolukka-omena-inkivääri säilöntäohjeen olin vain s-nettiin laittanut, enkä muista sitä ulkoa. Siinä oli ne määrät just kohdallaan.

   Kerrothan heti , jos ja kun perustat oman blogisi :-)
   Laitan tähän tuon E-mail osoitteeni, sellainen tekaistu,

   ohalinen@hotmail.com

   Oikein hyvää alkavaa viikkoa sinulle Aniara !
   mari   Poista

Kiitokset vierailusta