Lukijaystäväni

sunnuntai 26. helmikuuta 2012

Mustavalkomaanantai #106

LEMPI-

asia, esine, ihminen, kukka, vaate, paikka..

- Mikä tahansa ikioma ikisuosikkisi siis. :) (Ja se ken osaa ja/tai haluaa, voi laittaa näytille vaikkapa lempivärinsä; korostettuna väriläikkänä mustavalkoisesta taustasta.) 

Kamera, jolla saa upeita kuvia, mutta aika on ajanut kameravanhuksen ohitse, sillä digikamera otti siltä paikan lempiharrastuksen valokuvauksen parissa.
10 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Niissä on sitä vanhan charmia ,
   ja kestäviäkin. :-)

   Poista
 2. Vanha ystävä on siirretty eläkkeelle, mutta kukaties sekin vielä saa näyttää kykynsä. Digikamera kun ei toimi ilman lataussähköä, emmekä tiedä miten hyvin printteritulosteet tai muistitikkutallenteet säilyvät vuosikymmenten yli. Vanhat "oikeat" kuvat ovat tallella sadankin vuoden takaa. Käsityössä on oma hohtonsa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta kaikki, eivätkä digikamerat toimi pakkasessa , kuten tämä vanha palvelijani. Kovin on epävarmaa kuvien säilyminen noissa tikuissa.
   Huomiseksi tulossa pyryinen kuvauspäivä , joten menee linssit huurteeseen :-)

   Poista
 3. Valokuvauksen välineet enne ja nyt. Hyvä kuva syntyy ainakin digikameralla. Vanhan kameran kuvaa ei ole nyt esillä, jotta vertailu onnistuisi.

  VastaaPoista
 4. Ammatti valokuvaaja kehui tuota kameraa, ja sanoi siinä olevan vielä hiottu linssi, jota ei ole nykykameroissa, hänen kertomansa mukaan.
  Todella hyviä kuvia sillä tuleekin, mutta hankala, koska ei ole digitoimintoja.
  Hyviä kuvausilmoja Sinulle !

  VastaaPoista
 5. Anu,

  Kiitos käynnistäsi ja kommentistasi !

  VastaaPoista

Kiitokset vierailusta